LorNL Slugs

De nieuwe standaard voor Luchtbuks Slugs is neergezet door LorNL. Deze slugs zijn van hoge kwaliteit en van Nederlandse makelij. De LorNL slugs zijn niet zomaar kogels, maar heel bijzondere voor de Pre Charged Pneumatic (PCP) luchtdrukgeweren.

De maker van de LorNL slugs is Lorenzo. Lor heeft veel ervaring als luchtbuksschutter en werkt al jaren in de schietsport. Nu heeft hij van zijn droom werkelijkheid kunnen maken door zijn eigen slugs te maken die inmiddels in een prachtige productieruimte worden vervaardigd.

Slugs zijn inmiddels populair onder luchtbuks schutters en zijn bij uitstek geschikt voor PCP Luchtbuksen. Door de speciale eigenschappen van de slugs nemen de prestaties en de accuratesse van het luchtgeweer toe. Door de populariteit van de Slugs zijn er inmiddels ook slugs op de markt die van mindere kwaliteit zijn. Volgens Lor kun je er vanuit gaan dat als de slugs goedkoop zijn dat de kwaliteit minder is. Het is simpel, goed kwaliteit lood is nu eenmaal duur. Goedkoper lood laad meer splinters achter en heeft een grotere gewicht tolerantie, iets wat je als seriueze schutter niet wil. Gewicht, samenstelling en vorm zijn uiterst belangrijke zaken als het gaat om werken met precisiewapens.

LorNL Slugs kopen? Lor.nl is inmiddels verkrijgbaar bij de specialistische schietsportwinkel en ook bij ons natuurlijk je vindt ze hier LorNL . Inmiddels is er een brede klantenkring die gebruikmaken van de LorNL slugs, sportschutters, plaagdier bestrijding en natuurlijk de fanatieke hobby schutter.

25 mei 2023 14:45