Kan ik slugs in mijn luchtbuks gebruiken?
Dit is een van de meest gestelde vragen die wij krijgen van luchtbuks schutters. Laten we eens wat informatie op een rijtje zetten..

PCP Luchtbuks schutters praten veel over slugs, dus veel mensen zijn enthousiast en willen deze nieuwe munitietechnologie in hun PCP luchtbuks uitproberen. Maar voordat je naar je populaire luchtbukswinkel rijdt om slugs te kopen, laten we eerst proberen te begrijpen of het een goed idee zou zijn. Je zou zelfs geld kunnen verspillen aan het kopen van slugs…

Wat zijn Luchtbuks Slugs? Slugs zijn “kogelvormige” projectielen die worden afgeschoten vanuit voornamelijk PCP luchtbuksen. In vergelijking met traditionele “diabolo-vormige” luchtbukskogels hebben ze geen taille. Hieronder zien we enkele voorbeelden van .22 kaliber slugs uit het Wildman Slugs assortiment.

Wildman Premium Airgun Slugs

Verduidelijking:

  • Slugs zijn dus een type munitie voor (PCP)luchtbuksen dat een andere vorm heeft dan traditionele luchtbukskogels. Ze zijn kogelvormig en hebben geen taille of hoedje zoals vaak wordt benoemd.
  • Slugs zijn een nieuwe munitietechnologie die veel mensen willen uitproberen, maar het is belangrijk om te begrijpen of ze geschikt zijn voor je luchtbuks voordat je ze koopt.
  • Slugs kunnen duurder zijn dan traditionele luchtbukskogels, dus het is belangrijk om te weten of ze de investering waard zijn.
  • Slugs kunnen een andere baan (vlucht) hebben dan traditionele luchtbukskogels, dus het is belangrijk om ze in te schieten voordat je belangrijke doelen wilt raken.

Wordt vervolgd…