Gamo Black 10 Maxxim Multishot IGT 5.5 mm.

€200.00

De Gamo 10 Maxxim IGT komt daarnaast met een aantal van de nieuwste technologische ontwikkelingen waarmee Gamo haar concurrentie omver blaast.

Cat-Trekker: de Nieuwste trekker van Gamo heeft een simpele constructie. met deze nieuwe trekker is het mogelijk om de trekkerige haarfijn af te stellen voor het perfecte schot.

IGT-Piston: De IGT gasveer die Gamo in de buks heeft geplaatst, garandeert een langere levensduur, produceert minder trillingen, zorgt voor een consistente schotkracht en is gemakkelijk te spannen dan een traditionele metalen veer. De krachtvan de 29Joule die deze gas piston produceert is goed voor een afstand tot ongeveer 60 meter.

RRR-Rail: op dergelijke afstanden is het vaak wenselijk om een richtkijker te gebruiken. Gamo heeft er bij de Black 10 Maxxim IGT voor gekozen om de traditionele open richtmiddelen (keep en korrel) geheel weg te laten en deze te vervangen voor de zogenaamde RRR-Rail (Recoil Reduction Rail). Deze rail vermindert de overdracht van trillingen van de buks naar de gemonteerde richtkijker.

De RRR-Rail heeft een 11mm/Dovetail rail.

Multishot: Het multishot magazijnsysteem zorgt ervoor dat u 10 keer achter elkaar kunt schieten zonder een nieuwe pellet te hoeven laden. Enkel de buks spannen en sluiten is voldoende om klaar te zijn voor het volgende schot.

De buks word geleverd met 5.5mm pellet en een schoonmaak set, de buks is 19-06-2021 gekocht, heeft dus nog de volle garantie periode voor zich (aankoop bon licht te inzage) excl. de standaard die oude foto te zien is.

Advertentie-ID: 11360f1750cc11b0

Comments