Benjamin Marauder PCP .22

€950.00

Mijn super mooie PCP luchtbuks te koop.

Benjamin Marauder PCP luchtbuks met:

*Hawke VANTAGE IR 4-12×50 AO Geweer Richtkijker reticle Mil-Dot met rood en groen verlicht draadkruis in 3 helderheids- standen voor beide kleuren. Zeer goede kijker. Scherp.

*3 stuks magazijnen, per magazijn 10 schots.

*Handpomp van merk Benjamin.

*Blikken met kogeltjes ong. 700 over van JSB Exact Jumbo 5.50mm. Deze schieten echt mooi. Ook nog 200 Polymag Predators liggen, zoek dat zelf maar even op…

*Geluidsdemper DonnyFL Tatsu 1/2UNF kaliber .22

*Het vizier ligt nu recht bovenop de loop, maar ik heb iets hogere mounts liggen die ik even moet zoeken voor je. — Gevonden! Heb nog SportMatch 25,4 nieuw in verpakking. Komt het vizier mooi 3 mm boven de loop te liggen.

*Er zit een een picatinny rail bij voor een bipod, nooit gebruikt of gemonteerd.  Rail is UTG 2x.

*Bipod is een Caldwell XLA Fixed Picatinny rail 6-9 inch. Passend bij bovenstaande rail. Nooit er op gezet en zijn dus beide nog in verpakking.

Prijs is een vaste prijs en een mooie prijs voor wat er allemaal bij zit. Deze buks is als nieuw. Alleen ingeschoten. Ongeveer 200 tot 300 pellets mee geschoten. Ontzettend fijne buks, heerlijk om mee te schieten. Helemaal met dit vizier, superhelder! Heb me er over verbaasd.

Ik verkoop hem omdat ik gewoon weg de tijd niet heb en een huis ga verbouwen, dus komende tijd ook zeker geen tijd ga hebben voor deze buks. Jammer, maar ja prioriteiten he. Prijs is zoals ik zei vast, omdat ik heb al met al een stuk boven de 1200 Euro heb betaald voor alles. Buks ziet er zeer goed uit en geen krassen, butsen of iets dergelijks. Zeer harde buks met veel kracht, de demper zit er niet voor niets op zeg maar. Die is nodig. Verstelbaar wangstuk en alles in synthetisch. Geen lichte buks. Ook heb ik nog wat doelkaartjes en een doel voor vuurwapens staan. En ja, deze schiet je omver! Vragen?

Ik heb nog iets meer foto’s als je wilt.

Met vriendelijke groet, Jib.

Advertentie-ID: 9245fd2cb91067dc

Comments