Hatsan Vectis krachtige .22 met snel under-lever doorlaadsysteem.
Dit is niet de QE-variant met integrale demper.

VERKOCHT – Prima instap PCP voor prima prijs. De buks is ook behoorlijk hufter-proof en lijkt wel ontworpen voor het ruige veldwerk. Dat doet echter niks af aan de nauwkeurigheid als je de richtmiddelen goed afstelt. De underlever-actie laat je zeg maar cowboy-stijl snel 12 schoten op doel pompen. Je kunt de buks gewoon geschouderd op doel houden en doorladen. En dan gooi je genoeg kracht uit om met .22 snel doelen te mollen. Check ook zeker even youtube op zoekterm ‘Hatsan Vectis’. Dan zie je dat in andere landen, waar het wel mag, klein wild goed De Sjaak is bij een treffer uit deze buks.

Ik heb deze altijd met handpomp kunnen tanken; kost even moeite, maar is prima te doen. Je haalt met gemak 5 volle magazijnen van 12 schoten uit een lading. En ja, deze buks is niet gereguleerd, dus je treffers zullen wat naar beneden lopen ergens bij het 5e magazijn.

In de koop zit de buks compleet, 2 magazijnen, kleine onderdelen (o-ringetjes enzo), handleiding, vulnippel, enkels-schots-tray. En een simpele geweerhoes van de Decathlon.

Ik heb deze in december 2020 van website Carbinasypistolas.com via de pakketpost op thuisadres ontvangen. Buks is nog helemaal prima, maar ik wil over naar een bullpup-PCP. Zie ook mijn ‘unboxing’ video op youtube: https://youtu.be/sQaMx2ZuRNk