De Diana Skyhawk een kort bijna bullpop type pcp-geweer met een mooier dan standaard laminated Minelli kolf, opnieuw opgeschuurd tot korrel 2000 en vervolgens voorzien van 7 lagen finish lak. Hierdoor zie je dat de kleur van de laminated kolf in metallic/pearl is en er ontstaat een schitterend 3-D effect.

Daarnaast schiet de Diana ook nog eens zuiver, omdat ik linkshandig ben en hierdoor met mijn gezicht tegen de grendel zit heeft dit geweer niet mijn voorkeur.

De dovetail (11mm) vizierhouder kan worden omgedraaid afhankelijk van het te plaatsen vizier.

Proefschieten is mogelijk tot 67 meter, maar versturen kan ook. Het geweer blijft perfect op druk, heeft een reserve set pakkingen, 2 magazijnen en een vulnippel en is nog niet eens ingeschoten.

Het was een showroom model en ik was vooral benieuwd naar de kwaliteit van Diana nu en hoe het resultaat na finishen van een laminated kolf. Door het pearl effect is dit een boven verwachting. Moet je echt zien.

Bieden mag maar hou het netjes, hij hoeft niet weg maar u heeft er een prima pcp geweer aan en hier hangt hij alleen op het rek, zonde…